Evi maakt alles bespreekbaar

Workshops

Bewustzijn snuiven

Kom je een middagje bewustzijn snuiven bij één van deze workshops? 

  • Mag ik dichtbij?
    De contactcirkel gaat over de dans van toenadering en afstand in (alle) relaties.
  • Spreek je uit!
    De stoelen van agressie gaat over kracht, macht en onmacht in communicatie.

Ik heb de twee workshops mogen doen bij Evi. Dit heeft me veel inzichten gegeven die doorwerken in mijn dagelijks leven. Ik kwam na de workshops thuis met juist nog meer vragen. Maar dat vind ik fijn, want juist met die nieuwe vragen kon ik zelf aan de slag.

Beide workshops is ook een goed idee. En niet alleen omdat je dan korting geniet. Ik leg uit waarom…

Agressie nodig voor contact

‘Agressie? Nee hoor dat heb ik niet!’
‘Contact? Ja dat maak ik heel gemakkelijk!’

Twee zinnen die ik regelmatig hoor. Maar wist je dat dit helemaal niet kan, want voor echt contact hebben we agressie nodig! 

Vanuit de stoelen van agressie bekeken, is grenzen kunnen ervaren én uiten een teken van een gezonde agressie huishouding. En vanuit de contactcirkel bekeken, is elkaar op grenzen aanraken een voorwaarde voor echt contact. 

Conflicten herkennen

Persoonlijk ben ik een enorme fan van beide modellen, omdat ze mij in mijn dagelijks leven helpen conflicten in mijn binnen en buitenwereld te (h)erkennen, begrijpen en omarmen. Of, indien wenselijk, te veranderen. 

Evi’s manier van werken gaat niet over ‘hoe verander je jezelf.’ of ‘hoe kom je van je klachten af.’ In haar werk gaat het deels over voelen dat je er mag zijn. Ik heb gemerkt dat sommige dingen vanzelf veranderen of niet meer hoeven te veranderen, door ‘gewoon’ te leren leven samen met jezelf.

Nieuwsgierig geworden? Meer info en aanmelden, klik op workshop:

Professional?

Voel je ook welkom om je rugzak te vullen in deze workshops. Als mens! Want zodra je de modellen als mens kunt toepassen, volgt je professie vanzelf.

Liever met je hele team een workshop of juist 1 op 1 begeleiding op deze thema’s? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

''What you see in others is the reflection of yourself.'' - Unknown