Evi maakt alles bespreekbaar

De rode loper (event)

Klik op de foto’s voor een grotere slideshow

Hét event over de seksuele schade na seksueel misbruik

DE RODE LOPER is een indrukwekkend event dat licht schijnt op de schade, de gevolgen en het herstel na seksueel misbruik.

Dit event geeft een inkijk in zowel verborgen als uitgesproken gedachtes, gevoelens en gedragingen. Het laat zien wat niet gezien, maar wel onder ogen gekomen wil worden. En het geeft taal aan waar bijna geen woorden voor zijn.

‘’Een meer dan aanrader, confronterend, onthutsend, frustrerend, irriterend, ongemakkelijk en ook met ontwakende en ontwapende humor. Je gaat mee in de oude gesloten kamers, de voorzichtige kieren in de krochten van het leven. En dan komt er ergens die fletse regenboog, die gaat groeien in een kleurrijke regenboog. En dat alles omdat (ook ik) nieuwe woorden aan oude betekenissen heb kunnen geven.’’ – Marlie

Jouw rol bij seksueel misbruik

DE RODE LOPER is opgezet door een enthousiast team van professionele hulpverleners en theatermakers.  

Naast theater zetten wij ervaringsdeskundigheid, een in de praktijk bewezen methode én professionele kennis in. De inkijk in de wereld achter seksueel misbruik is door de combinatie van al deze facetten uniek en een ware beleving.

Als bezoeker krijg je niet alleen vernieuwende informatie, ook krijg je meer bewustwording en begrip voor slachtoffers, daders en naasten. En word je uitdagend tot nadenken gezet over jouw eigen rol.

Wil je meer weten over DE RODE LOPER of heb je interesse om een event bij te wonen? Kijk gauw hier…

“Theatre is the art of looking at ourselves.” - Augusto Boal