Over Evi

Hoi ik ben Evi en ik maak alles bespreekbaar. Alles? Ja alles! Maar vooral de onderwerpen die men vaak ongemakkelijk laat voelen. Denk aan intimiteit en seksualiteit, maar ook aan minderwaardigheid, agressie, suïcidaliteit, psychische kwetsbaarheid, trauma, onvervulde (kind)behoeften, grenzen en grensoverschrijding.

Ik bespreek deze onderwerpen en de gevoelens die deze op kunnen roepen niet alleen zelf, ook help ik anderen om dit bespreekbaar te maken. In de allereerste plaats met zichzelf, maar ook met elkaar. In een behandelsetting, bij ontwikkelbegeleiding, in een werksetting, tussen partners, eigenlijk in de relaties tussen mensen in allerlei vormen. 

Bespreekbaarheid bevorderen doe ik niet alleen door middel van gesproken en geschreven taal, ook via lichaamstaal. Wat laat je lichaamstaal zien? Wat wordt er echt gezegd? Ik geloof ook dat als we leren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam en geest, deze beide niet meer hoeven te schreeuwen. En wanneer we daartoe in staat zijn, een gesprek kan gaan waar het werkelijk over gaat.

Ben jij nieuwgierig geworden en wil jij jouw eigen bespreekbaarheid of die van een specifiek thema bevorderen? Bekijk wat ik voor je kan doen

Connecting with yourself and knowing yourself is a monumental and life changing event - Bryant McGill