Evi schrijft

Schrijven is helend

In mijn ogen kan iedereen schrijven. Schrijven is helend. Niemand kan jouw woorden op papier zetten, niemand kan weten wat jij voelt, denkt, ziet, verafschuwt, mooi vindt en naar verlangd. Schrijven is verwerking van de hoeveelheid indrukken en ervaringen die we als mens kunnen opdoen en ons uitnodigt om te onderzoeken.

Menselijke behoefte tot zelfexpressie

Schrijven doe ik al vanaf dat ik een pen kan vastpakken. Het is misschien wel geboren uit mijn angst voor spreken, maar komt voornamelijk voort uit mijn menselijke behoefte tot zelfexpressie en creëren. Krabbeltjes werden gedichtjes, gedichtjes werden verhalen en verhalen werden blogs. Inmiddels werk ik al een tijd toe naar mijn eerste boek. 

Een gesprek met jezelf

Voor mij is schrijven een manier om met mezelf in gesprek te gaan en te vertellen zonder te worden onderbroken. Waar ik met spreken kan delen en verbinden met de ander, kan ik met schrijven delen en verbinden met mezelf.

Leven is de brontaal van de schrijver -Camille Laurens