Seksualiteit na sekswerk

Deze workshop bied ik aan mensen op persoonlijke basis.

Gericht op de wensen van de ander

Er bestaat niet één type sekswerker en het sekswerk wat aangeboden wordt, is net zo divers als de aangeboden koekjes in de supermarkt. Maar geen enkele sekswerker hoef ik uit te leggen dat intimiteit en seksualiteit contactvormen zijn en onlosmakelijk verbonden met onze kwaliteit van leven. 

Eén ding hebben veel sekswerkers gemeen; binnen het werk is men voornamelijk gericht op de intieme en seksuele wensen en behoeften van de ander. Vanuit zelfbehoud is een sekswerker ook gericht op de eigen wensen en grenzen, maar in de praktijk gebeurt dit om allerlei redenen niet altijd.

Splitsing tussen lichaam en geest

Hoe vrijwillig sekswerk ook gekozen is, het heeft hoe dan ook invloed op de wijze waarop je naar intimiteit en seksualiteit kijkt. Het veranderd het model van je wereld en de wijze waarop je intimiteit en seksualiteit beleeft. Niet zelden wordt de scheidslijn tussen werk en privé seks steeds dunner of -als deze er niet al was- ontstaat er een splitsing tussen lichaam en geest.

Een intieme reis terug naar jezelf

Hoezeer intimiteit en seksualiteit ook contactvormen met de ander zijn, in de allereerste plaats gaat dit contact over het contact wat we met onszelf hebben. Het werk, oude overtuigingen, gewoontes en patronen, kunnen in de weg staan je eigen seksualiteit opnieuw te ervaren als iets wat echt van jou is. 

Deze workshop biedt je de ruimte om in een veilige omgeving, met gelijkgestemden stil te staan bij wat intimiteit en seksualiteit voor jou betekent. Zowel voor, tijdens als na je werk als sekswerker, maar bovenal op dit moment. Het is een intieme reis terug naar jezelf.

Nieuwsgierig geworden? Download de digitale flyer of neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. 

Being physically naked is not way too hard. Being emotionally naked is harder than that - Unknown