Workshops

Enkele workshops bied ik aan voor mensen op persoonlijke basis, andere workshops aan coaches en zorgverleners.

Persoonlijk

Deze workshops zijn een vrijplaats om te ontmoeten, leren en groeien. We ontmoeten onszelf dan ook via de ontmoeting met de ander. Een workshop doe je voor jezelf, de ander mag als spiegel dienen in het moment dat je samenkomt.

Binnen de workshops mag je worstelen, twijfelen, zoeken en (her)ontdekken. Je mag deelnemen met alles wat je meebrengt. Ook, of misschien wel juist, met datgene wat je spannend vind om van jezelf te laten zien.

De richting in de workshops bied ik aan, de route die je loopt bepaal jij, de uitkomst mag zich ontvouwen. Je kunt je individueel inschrijven op de geplande data. Mocht je met meerdere mensen interesse hebben in een workshop of ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor een ander thema, kan ik ook een workshop op maat verzorgen.

Professioneel

Deze workshops zijn om de bespreekbaarheid binnen jouw werkzaamheden te bevorderen. Met jouw collega’s en met de mensen voor wie je werkt, maar in de allereerste plaats met jouzelf. Dit kan over een specifiek thema gaan, maar ook over bespreekbaarheid in zijn algemeen.

De workshops bied ik in-company aan. Mocht jouw team of organisatie geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor een ander thema, kan ik ook een workshop op maat verzorgen.

What you see in others is the reflection of yourself - Unknown