Workshops

Op persoonlijke basis:

Voor coaches, zorgverleners, ervaringsdeskundigen of teams:

Persoonlijk

Deze workshops zijn een vrijplaats om te ontmoeten, leren en groeien. We ontmoeten onszelf dan ook via de ontmoeting met de ander. Een workshop doe je voor jezelf, de ander mag als spiegel dienen in het moment dat je samenkomt.

Binnen de workshops mag je worstelen, twijfelen, zoeken en (her)ontdekken. Je mag deelnemen met alles wat je meebrengt. Ook, of misschien wel juist, met datgene wat je spannend vindt om van jezelf te laten zien.

De richting in de workshops bied ik aan, de route die je loopt bepaal jij, de uitkomst mag zich ontvouwen. Mocht je met meerdere mensen interesse hebben in een workshop of ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor een ander thema, kan ik ook een workshop op maat verzorgen.

Professioneel

Met deelname aan deze workshops kun je de bespreekbaarheid van specifieke thema’s bevorderen binnen jouw werkzaamheden; maar ook de bespreekbaarheid met jouw collega’s en met de mensen voor wie je werkt; daarnaast zijn de workshops ten alle tijden een reis naar jezelf.

Mocht je met meerdere mensen interesse hebben, bied ik workshops ook in-company aan. Mocht jouw team of organisatie geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden voor een ander thema, kan ik ook een workshop op maat verzorgen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

What you see in others is the reflection of yourself - Unknown