Relatie coaching

Een mooie uitspraak vind ik; ‘je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.’ Voor relaties kan deze uitspraak ook opgaan; ‘Je hoeft geen slechte relatie te hebben om deze beter te maken.’ Toch zoekt men vaak pas hulp wanneer men zich een langere tijd niet meer goed voelt in de relatie.

Men wil niet slecht praten over de ander of is opgevoed met het idee dat je de vuile was niet buiten hangt. Diverse overtuigen, trots, maar ook schaamte gevoelens kunnen belemmeren om hulp te vragen. Problemen en worstelingen zijn van iedereen, ook van iedere relatie. Toch is dit niet iets waar men snel voor uitkomt.

Een partnerrelatie is bij uitstek een relatie waar men vanuit oude patronen bij elkaar komt, maar evengoed ook weer uit elkaar gedreven kan worden. Dit gebeurt veelal onbewust, omdat men zich vaak nog niet bewust is van zijn persoonlijke patronen.

Relatie coaching bied ik samen met mijn partner Arie. Als stel ondersteunen wij stellen. Binnen deze begeleiding zijn verschillende varianten mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat wij jullie eerst los van elkaar coachen om later weer samen te komen. Het traject wat we samen lopen is geheel afhankelijk van de behoefte en hulpvraag en ten alle tijden maatwerk.

Wij bieden dit aan voor iedereen die vastloopt in zijn relatie, maar ook voor mensen die zichzelf en hun relatie willen verdiepen. Mocht je twijfelen of jullie vraag passend is binnen de coaching die wij bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tussen wat gezegd wordt en niet bedoeld en tussen wat bedoeld wordt en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren - Khalil Gibran