Relatie coaching

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Een mooie uitspraak vind ik; ‘je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.’ Voor relaties kan deze uitspraak ook opgaan; ‘Je hoeft geen slechte relatie te hebben om deze beter te maken.’ Toch zoekt men vaak pas hulp wanneer men zich een langere tijd niet meer goed voelt in de relatie.

Je wil niet slecht praten over de ander of  je bent opgevoed met het idee dat je jouw vuile was niet buiten hangt. Diverse overtuigen, trots, maar ook schaamte gevoelens kunnen belemmeren om hulp te vragen. Problemen en worstelingen zijn van iedereen, ook van iedere relatie. Toch is dit niet iets waar men snel voor uitkomt.

Dezelfde patronen trekken aan en stoten af

Een partnerrelatie is bij uitstek een relatie waar je vanuit oude patronen bij elkaar komt, maar evengoed ook weer uit elkaar gedreven kan worden. Dit gebeurt veelal onbewust, omdat je jezelf als individu misschien ook nog niet bewust bent van je persoonlijke patronen.

Relatie coaching bied ik samen met mijn partner Arie. Als stel ondersteunen wij stellen. Binnen deze begeleiding zijn verschillende varianten mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat wij jullie eerst los van elkaar coachen om later weer samen te komen. Het traject wat we samen lopen is geheel afhankelijk van de behoefte en hulpvraag en ten alle tijden maatwerk.

In je relatie op reis 

Wij bieden relatie coaching aan voor iedereen die vastloopt in zijn relatie, maar ook voor mensen die zichzelf en hun relatie willen verdiepen. Een relatie is net een reis, met jezelf en elkaar. Onze coaching bieden wij in de vorm van sessies, maar ook behoort een relatiereis tot de mogelijkheden.

Binnen coaching bieden wij jullie de ruimte om in een veilige omgeving elkaar te verkennen en opnieuw te ontmoeten. Mochten jullie twijfelen of jullie vraag passend is binnen coaching, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Tussen wat gezegd wordt en niet bedoeld en tussen wat bedoeld wordt en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren - Khalil Gibran