Bestemming onbekend

Meerdaagse 1 op 1 coaching in het landschap van de schade na seksueel misbruik, van minimaal 4 dagen en 3 nachten in Nederland of daarbuiten. En zo uniek als jij bent, is ook deze reis uitzonderlijk en te allen tijden maatwerk.

Wat is het niet?

Bij heling van seksueel misbruik is er geen short cut. Mensen die een quick fix willen, zijn bij bestemming onbekend niet aan het juiste adres. De realiteit is dat omgaan met de gevolgen van seksueel misbruik, een lang en grillig proces kan zijn. Deze reis is een kennismaking met jezelf en de gevolgen van seksueel misbruik. Maar ook vult het jouw persoonlijke rugzak en daarmee is het een onderdeel van een veel grotere reis in jouw leven.

Voor wie?

Bestemming onbekend is voor iedereen die:

-vastloopt in zijn/haar leven als gevolg van seksueel misbruik (ook als je dit niet zeker weet).

-de effecten van seksueel misbruik op de verschillende levensgebieden wil onderzoeken.

-de verbindingen die seksueel misbruik in de innerlijke (seksuele) structuur heeft aangelegd wil ontrafelen.

-op het moment in zijn/haar leven is aangekomen dat hij/zij bereid is naar pijnstukken te gaan.

-klaar is met een leven in of met geheimen en deze onder ogen wil komen.

-het fysieke en mentale vermogen heeft een paar dagen achtereenvolgend intensieve coaching aan te gaan.

-even uit de eigen omgeving wil en zichzelf in een bubbel wil onderdompelen, waar het alleen maar over jou gaat.

-ervoor openstaat veelvuldig met opstellingen te werken.

-al verschillende therapieën heeft gehad, maar niet verder komt of steeds opnieuw vastloopt.

Traumaseksuologie

Tijdens deze meerdaagse reis zullen we aan de hand van modellen en opstellingen vanuit de traumaseksuologie en andere (lichaamsgerichte) werkvormen, ons richten op de verbindingen die werden gelegd bij seksueel misbruik en de psychisch emotionele, seksuele- en lichamelijke schade die hierbij is opgelopen. Het losmaken van deze oude verbindingen en nieuwe verbindingen aanleggen is het hoofddoel van deze dagen.

Omdat ik vanuit de visie van Traumaseksuologie werk, raad ik je aan een kijkje te nemen op deze website en/of dit boek te bestellen, wanneer je ervoor kiest met mij samen te willen werken en de diepte in te duiken. (Het boek is geschreven vanuit het perspectief van jongens/mannen, maar voor meisjes/vrouwen is het evengoed herkenbaar).

Verder bied ik ook hulp na seksueel misbruik in kortere 1 op 1 sessies in Nederland. Vanwege mijn vele reizen, kan ik niet iedereen de frequentie bieden die zij nodig hebben. Hiervoor neem ik voor deze vorm op dit moment niet teveel klanten aan.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over bestemming onbekend? Download de digitale flyer of neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Iemands bestemming is nooit een plaats, maar eerder een nieuwe manier van kijken naar dingen - Henry Miller