Coaching

De bron van het werkwoord ‘to coach’ is het vervoeren van een gewaardeerd, of waardevol persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn.

Veel coaching is gericht op gedragsverandering in het heden. Mijn ervaringen hebben mij geleerd dat gedragsverandering maar zelden duurzaam bewerkstelligt wordt door alleen maar in gedrag iets te veranderen.

Hoewel je in het heden leeft, draagt je verleden bij in hoe je denkt, voelt en handelt. Jouw verleden neem je in iedere interactie met je mee en komt daarmee onbewust tussen jou en de ander in staan.

Wanneer jij bij mij komt voor coaching blijven we niet alleen in het heden. Ten alle tijden verbinden wij samen jouw verleden, heden, toekomst, de wereld om je heen én jouzelf met elkaar. De route die we bewandelen is altijd maatwerk.

Voor mij ben jij die gewaardeerde en waardevolle persoon die ik graag begeleid in jouw reis. Maar niet per definitie van waar je was naar waar jij wil zijn. Omdat waar je nu bent en waar je wil zijn nog gekleurd is door waar je vandaan komt. 

Hoe ver je ook van jezelf verwijdert kunt zijn, diep van binnen weet je wie je bent en hoe het klopt voor jou. Ik geloof dat alle antwoorden in jouzelf aanwezig zijn. Je soms alleen wat hulp nodig hebt jezelf bewust te worden van je onderbewuste en nieuwe antwoorden voor jezelf te vinden.

Ik bied persoonlijke coaching, relatie coaching en hulp na seksueel misbruik.

Being fully human is not about feeling happy, it's about feeling everything - Glennon Doyle