Coaching

Met je verleden in het heden

Veel coaching is gericht op gedragsverandering. Mijn ervaringen hebben mij geleerd dat wezenlijke verandering over de weg terug naar jezelf gaat, dus een ont-verandering is. En dit maar zelden duurzaam bewerkstelligt wordt door alleen maar naar gedrag te kijken.

Hoewel je in het heden leeft, draagt je verleden bij in hoe je denkt, voelt en handelt. Jouw verleden neem je, vaak onbewust, in iedere interactie mee en komt daarmee zonder dat je het door hebt tussen jou en de ander in staan.

Wanneer jij bij mij komt voor coaching blijven we niet alleen in het heden. Ten alle tijden verbinden wij samen jouw verleden, heden, toekomst, de wereld om je heen én jouzelf met elkaar. De route die we hierin bewandelen is altijd maatwerk.

Diep van binnen weet jij wie je bent

De bron van het werkwoord ‘to coach’ is het vervoeren van een gewaardeerd, of waardevol persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn. Voor mij ben jij die gewaardeerde en waardevolle persoon die ik graag begeleid in jouw reis. 

Ik geloof dat alle antwoorden in jouzelf aanwezig zijn. Je soms alleen wat hulp nodig hebt jezelf bewust te worden van je onderbewuste en nieuwe antwoorden voor jezelf te vinden. Hoe ver je ook van jezelf verwijdert kunt zijn, diep van binnen weet je wie je bent en hoe het klopt voor jou.

De coaching die ik bied is ervaringsgericht. Naast dat we in het verbale spectrum bewegen, nodig ik je met emotioneel lichaamswerk ook uit tot een gesprek met je gevoelswereld en lichaam.

Ik bied persoonlijke coaching, relatie coaching en hulp na seksueel misbruik. Wil je onderzoeken of jouw vraag passend is binnen de coaching die ik bied, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Being fully human is not about feeling happy, it's about feeling everything - Glennon Doyle