Evi doet

Bespreekbaarheid is wat ik doe en waar ik toe uitnodig, omdat ik erin geloof dat het de basis is van succesvolle en duurzame relaties. Denk hierbij aan alle soorten relaties, maar in de allereerste plaats de relatie met jezelf.

Binnen mijn aangeboden diensten staat bespreekbaarheid centraal. Op de thema’s waarmee ik werk ligt vaak een taboe, schaamte, schuld of een geheim. Deze thema’s bespreken kan ongemakkelijk voelen, voornamelijk omdat echte bespreekbaarheid altijd over persoonlijke grenzen gaat.

Wanneer wij tot een samenwerking komen, creƫer we samen een veilige ruimte waarin ik uitnodig op de grenzen te bewegen. Om vervolgens deze grenzen te onderzoeken waardoor ruimte ontstaat nieuwe vragen of antwoorden te vinden.

Mijn diensten bied ik aan mensen op persoonlijke basis, maar ook aan coaches en zorgverleners en organisaties. Ik verzorg onder andere;

Naast deze diensten deel ik via lezingen, vlogs en blogs verhalen. Verhalen waar ik wat onuitspreekbaar lijkt bespreek en wat onzichtbaar lijkt zichtbaar maak.

Waarom ik dit doe? Net als iedereen, beweeg ook ik op mijn persoonlijke grenzen en soms eroverheen. En laten deze grenzen nu precies de beweegredenen zijn die ten grondslag liggen aan Evi maakt alles bespreekbaar. Lees meer over mijn beweegredenen, over bespreekbaarheid of neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat ons leven vormgeeft zijn de vragen die we ons stellen, weigeren te stellen of nooit aan denken om te stellen - Sam Keen