Evi maakt alles bespreekbaar

Boekpresentatie

Vertel… Wat wil je niet vertellen?

”De stilte wil schreeuwen waar anderen liever zwijgen en dus zwaaien de kelderdeuren naar het onverbloemde verleden van Evi Victorine open.

Deze aangrijpende vertelling prikkelt een verborgen verlangen: eerlijkheid over wat gruwelijk, lelijk en giftig is, maar verpakt zit in een rode strik. Seksueel misbruik; grensoverschrijding; taboes; slachtoffer- en daderschap; schandalen; al dat danst in de schaduw. Evi betreedt het grijze gebied van moraliteit, waar de werkelijkheid zich niet laat vangen door de grenzen die door onszelf, experts en media worden opgelegd.

In veertien jaar tijd ontwart Evi de verstrengeling tussen goed en kwaad. Het zit in ons allemaal en het wil eruit.

Vertel… Wat wil je niet vertellen?”

Wil jij…

Veertien leerzame jaren, ontelbaar veel landen en te veel rode wijn verder, heeft het schrijfproces van dit unieke boek de eindstreep gehaald!

”In Vertel… Wat wil je niet vertellen? neemt Evi je mee in een emotionele achtbaan van (on)zichtbare grensoverschrijdingen, het weglopen van een jonge tiener tot indrukwekkende ervaringen bij Defensie, het Pieter Baan Centrum, een (dubbel)leven als sekswerker, eindeloze zoektochten binnen de GGZ, vluchten naar Azië, vastlopen in relaties en de zelfvernietigende cirkel van drank, drugs en seks. Van opwindende euforie tot hartverscheurende suïcidale momenten. De lezer ervaart het allemaal als een stille getuige van een slopende reis.

Dit is geen fictie; het boek in je handen is Evi’s echte leven, rauw en ongefilterd. Het is een aangrijpende reis door onvoorspelbaarheid, verwaarlozing, misbruik en de diepten van zelfdestructie. Haar verhaal is confronterend, geil, deprimerend en leerzaam, maar ook liefde- en hoopvol. Het laat zien hoe een seksueel trauma onbewuste aantrekkingskracht kan creëren en ook de flinterdunne lijn tussen slachtoffer- en daderschap kan vervagen.

Vertel… Wat wil je niet vertellen? is een inkijk in een leven wat begon met het onschuldige kind dat zichzelf verloor en herstartte met de krachtige vrouw die haar trauma’s overwon – een kroniek van meerdere levens in één verweven.”

Vertel… Wat wil je niet vertellen?

Een exceptioneel boek met een net zo buitengewoon schrijfproces.

Tijdens deze exclusieve lezing neem ik jou mee op reis in de totstandkoming van ruim 370 kleurrijk gebundelde pagina’s.

Je gaat mee langs veertien jaar emotionele achtbanen, verdwalen in sprookjesbossen, speelse pretparken, afbrokkelende bergen, oneindig diepe zeeën, magische zonsopkomsten en stranden, doodlopende uithoeken, wilde ritjes en oorverdovende stiltes.

Ga jij mee op deze bijzondere schrijf reis?

Boekpresentatie Evi vertel wat wil je niet vertellen
Inclusief feestje, hapjes, drankjes en een gesigneerd boek twv €24,50!
Evi maakt alles bespreekbaar
Evi maakt alles bespreekbaar

Wat andere zeggen...

'Vertel... Wat je niet wilt vertellen?' heeft voor mij onthult wat ik niet aan mezelf wilde onthullen. Ontbrekende puzzelstukjes waar ik jaren tevergeefs naar op zoek ben geweest. Een confronterende maar helende spiegel. Intiem, rauw, pijnlijk en dichtbij.
(..5 sterren..) ⭐️ Verplicht leesvoer voor seksuele veelvraten ⭐️ Helende woorden voor slachtoffers van misbruik ⭐️ Spiegelende verhalen voor daders ⭐️ Confronterende kost voor hulpverleners ⭐️ Hét meeslepende verhaal dat je gelezen wilt hebben
Krachtigste stuk naaktheid van de ziel dat ik ooit heb mogen ontdekken. 'Vertel... Wat wil je niet vertellen?' kan letterlijk praten. Evi stapt echt als mysterieuze gids met je door de spiegel en wijst de weg terug met ongekende wijsheid.
'Vertel... Wat je niet wilt vertellen?' is een krachtige gids die uitnodigt tot het verkennen van je eigen ziel en daar kracht en bevrijding te vinden. Na het lezen van dit boek begin ik eindelijk te begrijpen wat ervoor nodig is om thuis te komen bij mezelf. Een aanrader!
Boekpresentatie Evi vertel wat wil je niet vertellen