Anderen over Evi

Tamara, deelnemer cursus Jouw ervaring werkt

”De opbouw van de cursus sluit naadloos aan bij de ontwikkeling van de intimiteit in de groep. De inhoud van de cursus zorgt voor inzicht, overzicht en een vergezicht. Voor mij was het een waardevolle cursus, op zo’n mooie en respectvolle professionele wijze gegeven, dat ik er nog elke dag plezier van heb in mijn werk en in mijn leven als geheel.” 

Deelnemers workshop Prostitutie in beeld

”Super open en laagdrempelig, heel fijn er zo open en veilig over te praten”

”Geleerd dat het ongemakkelijk mag zijn, ga bij mezelf onderzoeken wat me tegenhoud het te bespreken”

”Bewondering voor hoe jij de ervaringen die jij hebt koppelt aan de theorie over de onderwerpen”

”Niets wat gezegd of gevraagd werd vond je gek”

”Veilige training, bruikbare tips”

”Evi zelf; rust, kundig, ervaren”

Linda, Coachee

”Bij Evi voelde ik mij gelijk thuis. Het vertrouwen en de rust maakte dat het delen van mijn verhaal met een vloeiende beweging ging. Ze leest tussen je woorden door, komt tot de kern en gebruikt haar ervaring en kennis om samen dingen uit te pluizen. Ze raakt je aan op pijnlijke delen van je trauma zonder je aan te raken. En soms ben je jezelf nog niet eens bewust van die pijnlijke plek. Het is voor mij een zucht van verlichting dat ik bij iemand zoals Evi kan zijn, zonder oordeel en die me alle tijd en ruimte geeft om te kunnen bewegen. Wat zo lastig te vertellen is bij een ander of onhandelbaar bleek te zijn, heeft Evi bij mij voor een doorbraak richting herstel gezorgd.”

Erik, deelnemer cursus Jouw ervaring werkt

”Deze cursus is een aanrader voor een ieder die zijn ervaringskennis wil gaan inzetten. Hiervoor is het nodig dat je in staat bent je eigen ervaringen los te kunnen zien van soortgelijke ervaringen van anderen. Waardoor je als (ervaringsdeskundige) hulpverlener in staat om de zorg van binnenuit open te breken en schaamte en stigma te verminderen.

Evi is door haar ongedwongen manier van duiden en bespreken als geen ander in staat om de diepere laag van de eigen ervaringen om te zetten in ervaringsdeskundigheid.”

Deelnemers cursus intimiteit en seksualiteit in begeleiding

”Ik voel nu meer kwaliteit in mezelf om deze onderwerpen te bespreken.”

”Evi heeft oog voor waar de echte vragen liggen.”

”De cursus heeft naast mijn professie, ook mijn persoonlijke kennis verbreed op dit gebied.”

”Evi heeft veel kennis en weet waar ze over praat.”

”Deze cursus zou verplicht moeten worden voor hulpverleners.”

Ingrid, deelnemer cursus jouw ervaring werkt

”De cursus bracht mij wat ik gehoopt had. En die hoop was dat het zou bevestigen dat ervaringsdeskundigheid inzetten als hulpverlener, de hulpvrager enorm kan helpen in zijn/haar herstelproces. Om heel eerlijk te zijn, deze cursus  heeft mij het meest gebracht tijdens de bijna 3 jaar dat ik bij mijn organisatie gewerkt heb.”

Ester, Coachee

”Evi straalt vertrouwen en rust uit. Ze geeft ruimte en steunt je waar nodig. Ook daagt ze je uit om grenzen op te zoeken en jezelf uit te dagen. Evi heeft mij een stuk vooruitgeholpen, waar ik enorm dankbaar voor ben.”

The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away - Pablo Picasso