Evi maakt alles bespreekbaar

Bestemming onbekend

klik op de foto’s voor een grotere slideshow

Met je blote kont in de wei

Je gaat naar een coach of therapeut, duikt volledig in jezelf, dompelt jezelf onder in, geeft jezelf over, vind wat verbreding in jezelf, rekt je comfortzone op – als dit allemaal überhaupt lukt in die korte tijd – en dan sta je ineens weer buiten. In een wereld die dan toch nog te groots aanvoelt, met al die laagjes die je daarbinnen net had afgepeld. Het voelt veel te kwetsbaar. Alsof je met blote kont in de wei staan. En voordat je het weet trekt jouw masker, muur – of welke unieke trukendoos jij ook hebt – weer op.

Wat je leert moet integreren. De eerlijkheid: meestal kost integreren jaren. Al zou je drie weken met mij op pad gaan. Ook daarna komen er zat ‘blote kont in de wei momenten.’ Een Quick fix is in mijn persoonlijke ogen niet mogelijk. Ben je daarnaar op zoek, kijk dan verder.

”Er worden me steeds meer dingen duidelijk, ik durf dingen bij de naam te noemen, te voelen, te beseffen waarom ik dingen doe, te ervaren. Nee, mijn bestemming is niet bekend, ik ben onderweg.”’ – Wendy

Wat ik bied:

 • Realisme. Wat je jaren aan bescherming hebt opgebouwd, breek je niet in een split second af. Misschien blijven kwetsbaarheden. Maar door verantwoordelijkheid te leren nemen voor je eigen pijn, je strategieën, je keuzes, de gevolgen, jouw patronen etc. kan jij je anders leren verhouden tot jezelf en de wereld om je heen.
 • Veiligheid. Een reikende hand om samen je pijnlijke zooi te aanschouwen. En wanneer alles in jou roept: ‘wegwezen,’ ik slechts één uitreiking nabij ben. Zodat je aan den lijve kunt ervaren dat je precies datgene waarvan je overtuigd was dat je het niet kon, dus wél kan.

Bestemming onbekend is jezelf onderdompelen in een bubbel waar je even niets anders hoeft dan met jezelf bezig zijn. Eerlijk naar jezelf kijken, oefenen, spelen en uitproberen. Niet een paar uur, maar een paar dagen.

Tijdens deze dagen is tijd het sleutelwoord:

 • zodat muurtjes/ maskers mogen zakken, maar ook even gezakt kunnen blijven
 • zodat het veilig kan worden en daardoor op momenten ook even onveilig mag voelen, omdat hier je leercurve zit
 • zodat er intimiteit tussen jou en mij kan ontstaan, omdat heling in affectieve nabijheid plaatsvindt.
 • zodat datgene wat zich in de drukte, volheid  en snelheid van je bestaan niet laat zien, mag komen.

Zo uniek als jij bent, is ook deze reis uitzonderlijk en maatwerk. Het meest toffe én spannende aan deze reis: niemand weet wat we onderweg tegenkomen, maar alles is welkom! Bestemming onbekend vult jouw rugzak en is daarmee onderdeel van een veel grotere reis in jouw leven.

”Ik heb me zo gedragen gevoeld, maar wel op zo’n manier dat ik voel dat ik mezelf kan dragen.” – Marije

Bestemming onbekend is voor iedereen die:

 • grote of kleine worstelingen ervaart op de volgende gebieden: intimiteit en seksualiteit en/of de gevolgen van seksueel trauma 
 • de effecten van (seksuele) imprints uit het verleden op het heden, wil onderzoeken en ontrafelen.
 • klaar is met niet vanuit zichzelf te leven en onder ogen wil komen waarom het nog steeds niet gelukt is dit te veranderen.
 • op het moment in zijn/haar leven is aangekomen dat hij/zij (in de bewuste laag) bereid is naar zichzelf te kijken.
 • het fysieke en mentale vermogen heeft een paar dagen achtereenvolgend intensieve begeleiding aan te gaan.
 • de behoefte voelt om even uit de eigen omgeving te zijn en zich in een bubbel wil onderdompelen.
 • ervoor openstaat aan den lijve te ervaren en veelvuldig met opstellingen en andere lichaamsgerichte werkvormen te werken.
 • wanneer je al verschillende therapieën/coaching hebt gehad, maar niet verder komt of opnieuw vastloopt, ben je ook welkom.

Persoonlijk, intiem en nabij

Tijdens een vierdaagse of traject zullen we aan de hand van modellen, opstellingen en andere (lichaamsgerichte) werkvormen, ons richten op psychisch emotionele, seksuele- en lichamelijke gevolgen van oude verbindingen in jezelf. Het losmaken van deze oude verbindingen en nieuwe verbindingen aanleggen is het hoofddoel van mijn begeleiding.

Een vierdaagse of traject is een reis die we samen maken. Jij als reiziger, ik als gids. Soms ook andersom. We ontmoeten onszelf namelijk via de ander. Dus waar ik voor jou als spiegel dien in het moment dat we samenkomen, jij ook voor mij.

Onze samenwerking is persoonlijk, intiem en nabij. Een langere periode 1 op 1 tijd doorbrengen, maakt dat we onszelf niet kunnen verstoppen. Jij mag instappen met alles wat je meebrengt. Ook, of misschien wel juist, met datgene wat je spannend vind om van jezelf te laten zien. Dan doe ik dat ook! De bubbel waarin we onszelf samen onderdompelen biedt je de ruimte om jezelf te verkennen en opnieuw te ontmoeten.  

”Ik vind jouw eigen reis ook heel erg prachtig en die reis heeft ook mij heel erg geholpen tijdens onze sessies. Door die reis kon jij bijsturen en koppelen en schuren en snappen – zonder het voor mij in te vullen. Super knap vind ik dat. Je hebt me begeleid en hand in hand mee gelopen en me over een rand geduwd en me opgevangen, eigenlijk allemaal tegelijkertijd.” – Kat

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over bestemming onbekend? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen en mijn mogelijkheden te bespreken. Heb je liever een losse sessie op dezelfde thema’s? Kijk wat ik voor je kan doen: Seksueel trauma & Intimiteit en seksualiteit?

Meerdaagse

Meerdaagse intensieve individuele of duo begeleiding in Nederland of buitenland is mogelijk. Dit is altijd maatwerk, dus neem gerust contact met mij op voor een afstemmingsgesprek.

Prijs op aanvraag

hill-5324149__340

Traject

Begeleidingstraject van ongeveer 6 maanden inclusief een vierdaagse in een natuurhuisje in Nederland

Het traject bestaat uit 3 fasen:
Voorbereidingsfase
Meerdaagse van vier dagen
Nazorgtraject

Het navolgende is inbegrepen:
1 afstemmingsgesprek
3 losse sessies 1 op 1 begeleiding a 2,5 uur per keer
1 netwerkbijeenkomst
Verblijf in een natuurhuisje in NLD
1 op 1 begeleiding gedurende 4 aaneengesloten dagen
3 overnachtingen in een privé kamer
Eten en drinken gedurende het hele verblijf
1 nazorg netwerkbijeenkomst
3 losse sessies 1 op 1 nazorg begeleiding a 2,5 uur per keer

€3950 Excl. BTW

''Iemands bestemming is nooit een plaats, maar eerder een nieuwe manier van kijken naar dingen'' - Henry Miller