Evi maakt alles bespreekbaar

Begeleiding

 

Met je verleden in het heden

Hoewel je in het heden leeft, draagt je verleden bij in hoe je denkt, voelt en handelt. Jouw verleden neem je -vaak onbewust- in iedere interactie mee. Daarmee komt jouw verleden niet alleen tussen jou en de ander in te staan, ook tussen jou en jouw potentieel.

Wanneer jij bij mij komt voor begeleiding kijken we niet alleen naar jouw gedrag in het heden. Ten alle tijden verbinden wij samen jouw verleden, heden, toekomst, de wereld om je heen én jouzelf met elkaar. 

Alle antwoorden zitten in jezelf

Ik geloof dat alle antwoorden in jouzelf aanwezig zijn. Soms heb je alleen wat hulp nodig om jezelf bewust te worden van je onderbewuste en antwoorden te vinden. Natuurlijk komen bij het vinden van antwoorden, nieuwe vragen onherroepelijk mee. En in tegenstelling tot wat mensen soms denken van persoonlijke ontwikkeling of herstel, voel je jezelf niet altijd meteen beter. Soms moet je eerst nog door een bak oud zeer heen.

Al zin gekregen in een duik naar binnen?

Mijn werkwijze is ervaringsgericht. Naast dat we in het verbale spectrum bewegen, nodig ik je met lichaamswerk, opstellingen e.a. werkvormen ook uit tot een gesprek jouw lichaam: een bron van informatie. De route die we bewandelen is altijd maatwerk.

Lees eens bij ”over jou & mij” of ik bij jou resoneer? Wil je onderzoeken of jouw vraag passend is binnen de begeleiding die ik bied, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

''Being fully human is not about feeling happy, it's about feeling everything'' - Glennon Doyle